Particulieren 
Klik voor groot formaat foto.

Lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten ( BNI )
en ingeschreven in het Architectenregister ( nr. 4.981201.003 )


 
  De inrichting en bouwkundige aanpassing van uw woonhuis zal niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoren.
Toch zijn er mensen die daar continu mee bezig zijn.

Wij zijn zo'n bureau!

De kracht van ons bureau zit in de integratie van creativiteit en kennis. Vanuit deze filosofie werken wij aan de meest uiteenlopende projecten. Enkele steekwoorden zijn; persoonlijke aanpak, creatieve en speelse benadering, intensieve begeleiding, eenvoud, innovatief in materiaal, kleur en verlichting, detaillering, helderheid, functionaliteit, praktische en verrassende oplossingen, vernieuwing, en niet te vergeten de opdrachtgever.


Klik voor groot formaat foto.  Klik voor groot formaat foto. Klik voor groot formaat foto. 

 

    

  Eigenlijk loopt u al een tijdje rond met het idee dat u wat wil met de woonkamer/keuken:
een andere indeling, nieuwe kleuren, wel of geen aanbouw…
Leuke plannen, maar hoe pak je zoiets aan? Een nieuwe vloer, steen of parket?
Niet alle muren in één en dezelfde kleur, maar op welke wand kies je nu die aparte tint? De verlichting: er is waarschijnlijk niets moeilijker dan het juiste armatuur te vinden met precies de goede lampen. En de gordijnen…moeten die nu juist rustig zijn en wordt dat dan niet saai..? En kan ik straks wel ‘gewoon’ wonen of is mijn huis verworden tot een showroom?

BASiC interieurarchitecten wil u hier graag bij helpen; stap voor stap wordt u begeleid bij de verdere ontwikkeling van uw woonwensen. Of het nu gaat om een eenvoudige opdracht zoals slechts een nieuwe opstelling van de zithoek, met eigenlijk alleen maar een nieuwe kleur op de muren tot het ( ver- ) bouwen van het hele woonhuis; de essentie blijft hetzelfde: u moet er gelukkig van worden! Onze manier van werken is heel persoonlijk; telkens als wij een idee hebben willen wij dit graag met u delen….u krijgt van ons schetsen waarop u mag reageren. Zo maken wij uw ontwerp samen met u.

  Daarnaast vind ik het onze plicht om u als opdrachtgever ook nog te verrassen: iets waar u hoogstwaarschijnlijk zelf nooit op gekomen was. Vraag ons eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


  

  Met behulp van een schets-maquette kunnen wij heel goed inzichtelijk maken hoe wij onze voorstellen zien ( deze aanbouw is gerealiseerd in Nijmegen Meijhorst ).
  Ook begeleiden wij voor u de bouwaanvraag bij de gemeente.

Klik voor groot formaat foto. Klik voor groot formaat foto. Klik voor groot formaat foto. 

 

Klik voor groot formaat foto. Klik voor groot formaat foto. 

  Aanbouw